Bekijk dit rapport over Full Stack developer

Jouw beschikt over de perfecte communicatieve vaardigheden om feedback te geven en te onthalen en jouw bent coachend naar je collega’s.

Mede door jou oplopen onze miljoenen klanten een volmaakte reiservaring op ns.nl Jouw stoel staat klaar op het hoofdkantoor in Utrecht op een afdeling Realisatie Management – Internet, basisbestanddeel over NS IT. Wij zijn verantwoordelijk wegens dit verder maken over NS.nl, de Reisplanner en ons E-commerce platform ( ), opdat die producten nog mooier, gebruiksvriendelijker en effectiever geraken. In een rol van full stack developer speel je een serieuze rol bij de technische vertaling betreffende de Omnichannel-strategie, UX-designs en user stories wegens de doorontwikkeling betreffende de webwinkel en verschillende applicaties.

Er bestaan een goede achtergrond in Java en raakt buitengewoon enthousiast over een opties die moderne web apps verlenen;

Voor interesse in die vacature ontvangen we gaarne je cv betreffende een motivatie via leestip@switchjobs.nl, waarna een allereerste selectie volgt. Bij geschiktheid volgt een 1e telefonische intake, geoorloofd ons webcam interview ofwel direct een persoonlijk sollicitatiegesprek bij ons op kantoor.

Het bedrijf kan zijn in ons transitiefase betreffende leveranciersmanagement naar persoonlijk software-ontwikkeling. Ze werken in kleine agile teams, samen betreffende een leveranciers om een doelen te uitvoeren. Je begint betreffende het opzetten van ons portaal dat via een afnemers gebruikt is.

Registreer u dan ook bij Een Staffing Groep U stuurt de informatie naar het zodat onze recruiters aanraking met website u mogen opnemen wanneer ons passende opdracht kan zijn gevonden.

Wedden het we goede inzichtën hebben teneinde jouw product, dienst ofwel beurs lekkerder te vermarkten? Of het we kunnen verder helpen bij dit automatiseren betreffende je bedrijfsproces?

Tijd vanwege lunch in het bedrijfsrestaurant of toch we hebben een broodje in dit centrum over Den Bosch halen

Tevens is er ruimte om jouw op individueel gebied te ontwerpen. Zo bezit één met de developers laatst ons module Angular volbracht en vinden we het tof teneinde conferenties en meetups te bezoeken.

Werken bij CaseWare Holland betekent werken in ons internationale dynamische organisatie. Wij hebben ons hete club professionals en groeien op dit ogenblik gekomen ontzettend hard!

Indien daar ons passende match kan zijn, volgt ons gesprek voor de opdrachtgever. Wij bewaren jouw gegevens in onze persoonlijk database, doch sturen die nimmer buiten je uitdrukkelijke goedkeuring naar de opdrachtgever. In onze selectieprocedure is een referentiecheck standaard geregistreerd.

Teneinde die ambitie waar te vervaardigen werk je samen betreffende een beleven team en ben jouw betrokken vanaf het ontwerp tot tenslotte testen en integratie. Indien Full Stacker ben je een spil tussen de backend en frontend developers en weet je het mits nauwelijks ander tot een aantrekkelijk volkomen te smeden.

In een praktijk kun je niet verwachten het een full stack developer deskundige kan zijn in elke laag met een stack, omdat technologieenën in ons hoog tempo veranderen en dit zowat onmogelijk is teneinde op al deze gebieden voor te blijven. Een afbeelding hieronder is een ontwerp van alle lagen met een stack.

Glassdoor werkt slechts naar behoren als cookieondersteuning kan zijn ingeschakeld in uw browser. Bekijk hoe u dan ook cookies kan inschakelen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Bekijk dit rapport over Full Stack developer”

Leave a Reply

Gravatar